Cine suntem

cinesuntemgevoltbistrita

Firma GEVolt BLUE LINE Bistriţa, firmă specializată in proiectare şi execuţie instalaţii electrice, dar şi producţie echipamente şi tablouri electrice.Personalul de care dispunem face posibil ca firma noastră sa poată aborda lucrări complexe pe tot domeniul instalaţiilor electrice. GEVolt comercializează toate tipurile de cabluri şi conductori electrici: aluminiu, cupru, de joasă tensiune, medie tensiune, semnalizare, telefonie, transmitere de date-voce, coaxial, de cauciuc, de sudurăa şi toată gama de materiale electrice auxiliare: bandă zincată, tub flexibil, platbandă, doze, aparataje, ţeavă, surse de iluminat, corpuri de iluminat, trasee cabluri, siguranţe automate, automatizări, protecţii, relee şi multe alte accesorii pentru instalaţii, echipamente şi tablouri electrice. 

 

- Consultanta - plecand de la solicitarile specifice fiecarui client, se elaboreaza studii desolutie, se estimeaza bugete de investitii si grafice de executie astfel incat sa oferim clientilorposibilitatea de a lua cea mai buna decizie in realizarea si implementarea proiectelorpersonale. Se ofera toate activitatile necesare unei investitii, de la documente initiale, pana lapunerea in functiune si predarea "la cheie".

- Proiectarea - inginerii si proiectantii nostrii cu experienta sunt la curent cu cele mai noi simoderne tehnologii si materiale, cu cele mai performante softuri de calcul, reusind astfelintocmirea de proiecte care sa intrunesca cele mai bune solutii pentru fiecare investitie in parte.

- Detaliile de executie, schemele electrice, automatizarile, toate sunt gandite saoptimizeze costurile, sa reduca timpul de lucru sa asigure siguranta si continuitatea inexploatare a instalatiilor.

- Executia - acesta este sectorul pe care s-a nascut si s-a dezvoltat GEVolt si de aceeasuntem gata pentru a raspunde cat mai prompt la toate nevoile energetice ale partenerilor siclientilor nostrii.

- Mentenanta - acest serviciu aduce o valoare importanta pentru clientii nostri. Asistentainclude interventii programate si neprogramate si este disponibila pe baza de contract 24 ore/zipentru clientii care apeleaza la acest serviciu. 

 

Prin politica firmei GEVolt BLUE LINE s-a menţinut un interes deosebit asupra siguranţei personalului şi protecţiei mediului. GEVolt BLUE LINE urmăreste continuu îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi extinderea gamei de lucrări oferite clienţilor.

despregevoltbistrita

gevolt blueline logo alb

GEVOLT Bistrita

Firma GEVolt BLUE LINE Bistriţa, firmă specializată in proiectare şi execuţie instalaţii electrice, dar şi producţie echipamente şi tablouri electrice.Personalul de care dispunem face posibil ca firma noastră sa poată aborda lucrări complexe pe tot domeniul instalaţiilor electrice.

Contact

Bistrița, Calea Dejului nr. 148 

0263 211 075

0786 365 300

e-mail: office@gevolt.ro